Een ontspanningsmassage is een zachte aangename massage waarbij het ontspannen van lichaam en geest voor opstaat. Natuurlijk kunnen de spieren die wat harder aan voelen wat extra aandacht krijgen. Een weldaad voor lichaam en geest! Niet geheel onbelangrijk in deze hectische tijd.

Waarom een Ontspanningsmassage.
Een Ontspanningsmassage is bijzonder geschikt voor mensen die gestrest zijn. Omdat een massage invloed heeft op lichaam en geest zul je merken dat je na een poosje minder heftig reageert op stresssituaties. Pijntjes afnemen en je energieke gaat voelen. Kortom heeft een Ontspanningsmassage een positieve invloed op je algehele welbevinden. Door een regelmatige massage kan je weerstand toenemen en je algehele conditie op alle fronten verbeteren. Je slaappatroon kan erdoor verbeteren. Voor mensen met fibromyalgie is een Ontspanningsmassage zeer geschikt.

Waardeer ons
1
Review Box 0
Reviewer
3
Review Box 1
Reviewer
4
Review Box 0
Reviewer