WORKSHOP BABYMASSAGE

De workshop babymassage bestaat uit vier bijeenkomsten voor een groep en drie bijeenkomsten voor individuele workshop. De bijeenkomsten duren anderhalf uur. Na ongeveer twee maanden is er een terugkomdag. Op verzoek kan voor aanvang van de workshop een kennismakingsbijeenkomst gepland worden. De workshop kan op de massagepraktijk of bij je thuis plaatsvinden.

De workshop kan individueel of met een groep gevolgd worden. Volg de workshop bijvoorbeeld met de dames van je zwangerschapsgym of yogagroep. Natuurlijk is deze workshop niet alleen voor de mama’s en papa’s maar ook voor oma’s, opa’s of andere verzorgers van je baby. Denk ook eens aan een workshop alleen voor papa’s.

Het tijdstip van de workshop wordt in overleg bepaald. De babymassage is geschikt voor baby’s van zes weken tot ongeveer negen maanden, tot de baby gaat kruipen.

De inhoud van de workshop: samen stap voor stap de technieken aanleren. Uiteindelijk kun je de hele massage zelf goed kunnen uitvoeren.

Wat zit er in het pakket: Een cursusboekje met daarin de theorie en de massagetechnieken, massageolie speciaal voor baby’s, koffie of thee na elke bijeenkomst, een cadeaubon voor een massage naar keuze (twv € 15,00) na afloop van de workshop.

De kosten: € 145,00.

Voor aanvang van elke cursus voer ik een telefonisch intake gesprek.

Algehele contra- indicaties

Algehele contra- indicaties die gelden voor alle massagevormen zoals die in mijn praktijk gegeven worden. Hiermee wordt bedoeld de redenen waarom er niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. griep, koorts, ontstekingen, infecties, teveel pijn, extreme vermoeidheid, te hoge of te lage bloeddruk, kneuzingen, breuken, gedeeltelijke spierscheuringen (pas na 48 uur), gehele spierscheuringen helemaal niet. Gezwollen lymfeklieren, hartklachten, herstel periode na een operatie, overdadige vochtopeenhoping, immuun ziekte’s zoals hiv, hepatitis. Wondroos, slechte algehele gezondheid, huid aandoeningen zoals blaren, steenpuisten, open wonden. Vaat aandoeningen zoals trombose, arteriosclerose, gedeeltes waar spataderen zitten,. Acute hernia, kanker.

tarieven

4 lessen  € 140,00